11 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е ефективен само до 12 ч. До тогава Луната е все още в Риби и е в хармоничен аспект с Марс. Събитията ще се развиват динамично и удовлетворително.

Слънцето и Плутон са в хармоничен аспект, който ще  даде силен тласък на изявата на способности, дарби и таланти. Сега се явява възможност да демонстрирате всички свои умения и да получите повече признание, власт и авторитет.

След този час настава време на Луна без курс от 12.03 ч. до 15.41 ч. Точно в  този интервал  не предприемайте нови неща, не  стартирайте сделки и преговори.

Внимателно да се подхожда към конфликтни ситуации и хора, защото от днес вече започва сформирането на напрегнат аспект на Меркурий с Марс, който ще е точен утре.

Същевременно Меркурий върви и към съединение с Уран, много взривоопасен аспект, който ще е точен в неделя.

Напомняне: На 11 май е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 12 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   12 май , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на   12 май   и ще излезете от поста на   13 май след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 12:03-15:41 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.