11 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни интензивен, емоционален ден. Луната е в Скорпион и както винаги успява да извади от нас най-контрастните мисли и настроения. Днес и утре е още повече засилена скорпионската енергия, защото Плутон, управителя на Скорпион е в хармоничен аспект с Меркурий. Добрата новина е, че ще се засили аналитичността, за тези, които се занимават с научни изследвания, анализи, учебна работа и усвояване на нови знания и умения следващите 2-3 дни ще са много ползотворни.

Може да се проведат и важни разговори за наследства, застраховки и сделки.

Днес и утре много да се внимава с осъдителните реплики, внимавайте, когато давате оценки и квалификации, защото словото ще е много осъдително и нараняващо, макар и точно и правдиво.

Не забравяйте за любовта и взаимоотношенията днес и утре може да има провокации и внезапни обрати.

Напомням, че утре на 12 юни както и на 14 юни са ДНИ БЕЗ БОГАТСТВО. Не се препоръчва в тези дни да се сключват договори и да се правят инвестиции.

 

Напомняне: На  11 юни  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  12 юни. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  12 юни, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   12 юни и ще излезете от поста на  13 юни 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.