11 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 10.24 ч. сутринта времето не е ефективно, Луната е без курс, това е особено време, когато всички сили са притихнали и всички занимания в социума не носят резултати. Едва след 10.30 ч., когато Луната вече навлезе в силния за нея знак Рак се активира продуктивната част от деня.

Ефектите от слънчевото затъмнение ще ги виждаме тепърва, днес е много знаков ден, когато ще можем да осъзнаем първите бъдещи промени. Като енергетика денят е напрегнат. Последиците от затъмнението ще дават своите резултати – конкурентна борба, скандали, недоразумения, напрегнати разговори, гняв и напрежение могат да възникват сякаш от нищо.

Меркурий и Слънцето са в точен съвпад в 20-тия градус на Близнаци – това ще даде голяма активност в общуването, пътуването и обмяната на информация. Същевременно ще трябва да се слага и някакъв филтър и дистанция, опитайте се да опазите донякъде и личното си пространство, защото постоянно ще има странични набези и атаки да отнемат от времето и вниманието ви. Фокусирайте се в най-важното, за да сте ефективни поне в едно направление, защото може да се стигне до голямо разпиляване на силите и концентрацията.

Днес в 16.35 ч. Марс преминава от зодия Рак в Лъв до 29 юли. В този огнен знак той се чувства много по-активен и адекватен. Повече за Марс в Лъв прочетете ТУК

В тези дни ще придобиете по-високо самочувствие, борбеност и желание за реализация. Смело можете да си припомните своите творчески мечти и проекти и сега да им дадете ход.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 10.24 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв