11 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни хубав ден, когато можем да направим много важни стъпки за себе си и за семейството си. Все още се намираме под вълшебното въздействие на новолунието в Рак, което настъпи вчера.

Който още не е намерил време да се усамоти поне за 15 мин. и да си напише желанията, да си направи своите планове, може да го направи днес.

Припомням, че вчерашното новолуние притежава силна трансформираща сила. Градусът, точката на новолунието е в нарастваща опозиция с Плутон, който ще ни стимулира да се обновим себе си и околното пространство. Забележете последователността: за да промените това, което ви заобикаля, първо трябва да започнете промяната от себе си.

Припомнете си, че количествените натрупвания, водят до качествени изменения, затова не се отказвайте, бъдете постоянни.

Когато вие се промените, внесете нещо ново в себе си като знания, умения, поведение, тогава започвате да вибрирате в определена нова честота, която ще привлече към вас по-хармонични условия и обстоятелства. И нека в желанията ви не преобладават фрази като: „искам „Х“ да се промени, да направи това, това, това…“ , такова желание никога няма да се сбъдне. Фокусирайте се само върху себе си, промяната става „отвътре“ – „навън“.

Обърнете внимание на своите мисли и чувства, както и на събитията, които се случват във вечерните часове от 18 до 20 ч., те ще са много показателни и информативни за следващите две седмици.

Късно вечерта в 23.36 ч. Меркурий преминава в зодия Рак до 28 юли. В този период словото става твърде емоционално, интуицията и фантазията се засилват, появява се потребност от по-голямо уединение и желание за общуване с природата. Не се учудвайте, ако някой ви обещае нещо, но на следващия ден под въздействие на променено настроение се окаже на точно противоположното мнение.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел