11 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната ще е в Стрелец до 15.31 ч., след това преминава в Козирог.

Все още ще сме по въздействието на съвпада между Меркурий и Сатурн в 3° Водолей. Това е време на напрегната интелектуална работа и обучение, на сериозни работни срещи. Днес е подходящ ден за довършване на започнатото, за рутинни дейности и обучение, но всичко това да се върши с двойно внимание.

В тези дни Меркурий ще бъде подложен на много аспекти от Юпитер, Сатурн и Уран, които ще бъдат и противоположни по своят характер. Днес той е в съвпад с Юпитер, но утре вече е в напрегнат аспект с Уран. Трябва много бързо да се адаптираме и да отсяваме благоприятните възможности от конфликтните. Днес Меркурий и Юпитер ще ни предоставят възможност разумно и практично да подходим в сферата на обучението, администрацията и бизнеса. Меркурий ще се срещне с Юпитер общо три пъти в следващите три месеца, заради своето ретроградно движение във Водолей. Това е отлична възможност много да се напредне в обучението, в бъдещите технологии, всички които работят онлайн ще имат отлични постижения, особено тези, които са в IT технологиите. Каквото научите в този период ще ви е в полза дълги, дълги години.

Новата седмица започва с Луна без курс – от сутринта до 15.31 ч.

В този период не се препоръчва да вършите важни неща, които очаквате да се развиват в бъдещето, не започвайте важна, нова работа.

Принципно за започване на нещо днес и утре не е подходящо, защото Луната вече силно намалява, намираме се преди новолуние в Козирог, което ще бъде на 13 януари.

Отбележете си отсега в календара, че напрегнати и неефективни дни са 12-ти, когато Меркурий ще е в конфликтен аспект с Уран, 13,14 и 15 януари, когато почти по цял ден, само с малки изключения Луната ще е без курс, което означава, че времето е крайно непродуктивно.

Първите по-хармонични и ефективни дни през тази седмица ще са едва на 16 и 17 януари – това са събота и неделя.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 15.31 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв