11 ЯНУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни интензивен, наситен ден. Луната  е в Скорпион и още повече засилва емоции и събития. Ще трябва да се взимат важни и бързи решения, не отлагайте и не се опитвайте да избягате от отговорностите си.

Времето за действие и срещи е подходящо до 17 ч., след това до края на деня ни очаква Луна без курс.

В 7.10 ч. сутринта Меркурий навлиза в Козирог  до  31 януари. Това ще е хубав, активен и продуктивен период. Ще се конкретизират идеи, ще се оформят най-сетне договори, ще потръгнат проектите. От идейната фаза, вече бързо ще се премине към конкретно действие. Това е период на дисциплина на ума, на организираност и амбициозни изявления.

 Едва в края на седмицата вече ще трябва да се внимава и да се пазите от предателства, внезапни обрати и раздели, включително и аварии и технически неприятности. Трудни в това отношение ще бъдат  събота и неделя. Активизират се напрегнати аспекти с Уран: в събота с Венера, а в неделя със Слънцето. Не планирайте важни неща, особено за неделя.

Напомняне: На 12 януари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 13 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 13 януари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на  13 януари  и ще излезете от поста на  14 януари  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 16:54-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!