11 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Вечерта в 21.07 ч. настъпва новолуние в 24° на Водолей. Това новолуние носи позитивен характер, защото съвпада с Венера и Юпитер. Очаквайте нови благоприятни възможности за развитие.

До настъпването на новолунието можете успешно да се избавите от задържана работа до момента, от трудни връзки и ненужни вещи.

Напомням, че днес е най-подходящият ден за пречистване и освобождаване.

Намерете време да подредите околното си пространство, изхвърлете всичко ненужно, да изчистите и измиете. Дори да е само бюрото ви или един рафт от библиотеката или гардероба, ще забележите лекота и облекчение.

Нервната и конфликтна атмосфера от вчера ще се пренесе и днес, поне до 15 ч. може да се чувствате твърде изнервени и да водите напрегнати разговори на не особено приятни теми.

Има добра новина! Днес Венера и Юпитер се срещат в 13° на Водолей. Това са две благоприятни планети, които в съединение ще донесат повече хармония, облекчение, помощ от приятели и единомишленици. Очаквайте приятни изненади, както от сферата на личните отношения, така и по финансови въпроси. Много от конфликтите до момента ще бъдат изгладени.

Вечерта след настъпване на новолунието, след 21.07 ч. вече може да се пишат желанията по новолуние. Който иска може да го остави и за утре, желания ще могат да се пишат и на 12 февруари до края на деня.

Повече за новолуние във Водолей, прочетете ТУК.

Инструкции за писане на желания прочетете ТУК.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

Започваме от 6.00 ч. на 11 февруари и продължаваме до 06.00 ч. на 12 февруари.

Луната отговаря за храненето и грижата за здравето. Ако проведете лечебно гладуване или здравословна диета в дните преди и на самото новолуние, ще поддържате своето здраве и физическа форма. Сега токсините с лекота напускат тялото.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 21.07 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел