11 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От рано сутринта Луната вече е преминала в Козирог. Ще фокусира вниманието ни по семейни и кариерни въпроси. По-хармоничната част на деня е до обяд – 12 ч., след 16 ч. до 19 ч. – може да се почувствате подтиснати, ограничени или уморени. Не спорете с по-възрастни от вас, особено с роднини.

Днес  в 1.21 ч. е точната квадратура на Слънцето с Юпитер, напрегнат аспект, който ще ни провокира да търсим нови посоки, нови цели и хоризонти. Не си споделяйте желанията и намеренията, ако нещо не ви удовлетворява до момента, то сега е времето да си го признаете пред себе си и да си позволите лукса, след затъмнението да започнете в друга посока.

Днес и Венера в  1.21 ч. променя своя знак, преминава от Водолей в Риби. Повече за този ингрес може да прочетете ТУК . Който желае може да проведе ритуал по активация на Венера, за привличане на любов, хармония и пари в живота, този ритуал може да се проведе в рамките на 24-часа от навлизането й в Риби, повече за това ТУК

Напомняне: На 11 февруари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 12 февруари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 12 февруари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на   12 февруари и ще излезете от поста на 13 февруари след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!