11 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта Луната вече навлиза в Скорпион. Очаквайте на повърхността да излязат всички задължения, отлагана работа, финансови спешни въпроси.

Денят ще е много динамичен, не се заседявайте, постарайте се нещо да вършите. За да не се появи чувство на безпокойство и нервност.

По-хармоничната част на деня е от сутринта до 14 ч.

След това Луната вече ще е в напрегнат аспект с Уран и може да се създадат условия за конфликти, битови неуредици, неудовлетвореност. До 18 ч. избягвайте прибързаните реакции и се старайте да не влизате в конфликти.

Вечерта ще е малко по-спокойна, ще се овладеят недоразуменията и напреженията.

Характерното за днес и утре ще е, че това, което е било отлагано и занемарявано, сега ще застане на дневен ред с голяма доза спешност.

Имате интерес сега да се примирите и да я свършите, защото Луната вече интензивно намалява, приближаваме се към новолунието и слънчевото затъмнение в Стрелец, които ще бъдат на 14 декември.

Колкото повече работа и ангажименти отхвърлите до тогава, толкова по-лесно ще навлезете в новият лунен месец след затъмнението.

Използвайте тези два дни – днес и утре, докато Луната е в Скорпион да направите почистване и подреждане преди настъпването на 21 декември, когато ще е Зимното слънцестоене. Това е важна енергийна отправна точка за следващите три месеца. Важно е, да подготвите пространството около себе си за настъпването на новите енергиии.

Напомняне: На 11 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 12 декември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 12 декември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 12 декември и ще излезете от поста на 13 декември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв