11 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни активен, много натоварен ден, в който събитията ще се развиват благоприятно и целите ще се постигат бързо.

Луната вече е в Близнаци, отлично време за срещи, разговори, кратки пътувания, преговори и оформяне на документи.

Добра новина за личните и бизнес-партньорства, за приятелствата и любовните отношения. Днес ще имате достатъчно събития и основания да се ориентирате, дали има трайни, дълбоки и истински отношения. Това може да се окаже качествен прелом за бъдещото развитие.

Възможен е и друг сценарий, да се почувствате самотни, изолирани, да се държат с вас дистанцирано и хладно. Може да се появи недоверие и отчужденост. В такъв случай не бързайте да реагирате бурно, да искате обяснения.

Днес Венера и Сатурн са в точен съвпад в 20-тия градус на Козирог и подобно поведение да има само провокационен, проверочен ефект. В този ден ще се отървете завинаги от илюзиите, може да е болезнено, но пък ще е много полезно.

След 16 ч. до края на деня с пълна сила ще се усеща приливната вълна на пълнолунието, още повече нараства активността, но и напрежението и конфликтността. Утре рано сутринта настъпва точната фаза на пълнолунието.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!!

Можете да започнете лунната диета още след 16 ч. днес и да я продължите до утре вечерта до 19 ч. Точната фаза на пълнолунието е на 12 декември в 7.13 ч. сутринта.

Повече за лунната диета прочете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!