11 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Вече се намираме в режим пълнолуние. Днес оживлението, напрежението и дори конфликтността ще нарастват.

Слънцето и Уран са в точна квадратура в 15.53 ч., нехармоничен аспект, който ще засили още повече революционния фон на пълнолунието, което настъпва утре. Сега на дневен ред ще излязат всички негодувания, различия и дразнения. Назряват промени, раздели и пълни трансформации на силите. Особено ако се отнася за по-големи групи – партии и организации. Няма да бъдат пощадени и приятелствата, в които от отдавна са тлеели недоразумения.

Самото пълнолуние във Водолей настъпва на 12 август, много рано, още преди изгрев  в 4.37 ч., затова днес ще има такова напрежение и активно развитие на различни казуси.  Всички  дейности, които искате да направите по пълнолуние може да ги стартирате още днес. В това число и лунната диета, която трябва да се проведе както днес, така и утре, за да имате максимална полза както за тялото, така и за умиротворяване на психиката.

Днес и на 13-ти август не се препоръчва да се харчат по-големи суми пари. Това са дни без богатство. Спазвайте тези препоръки, но без излишен фанатизъм и притеснение. Всеки сам за себе си определя каква е неговата лична сума за „много пари“. Ако си напазарувате и сипете бензин, не е беда! Принципно се има предвид, да не се дават суми, които превишават няколко пъти вашия месечен доход. Не е добре да се подписват договори или да се започва нова работа.

Вечерта в 21.31 ч. Венера се премества в Лъв до 5 септември 2022 г.

След този час, както и на 12-ти през целия ден може да направите ритуала по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, за да активизирате енергията на парите и любовта в живота си.

Повече за Венера в Лъв прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.