11 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днешният ден ще е малко по-спокоен от вчера, но не трябва да се забравя за напрегнатия аспект на Меркурий с Уран от вчера.

Луната все още е в Телец и ще ни прави по-заземени, решени да постигнем траен успех, да повишим доходите си и да подобрим начина си на живот.

По-спокойната и продуктивна част от деня е от 14 до 20 ч.

Може да се изпитва остатъчна нервност, неудовлетвореност, припряност, но важното е да намерите верните думи, които няма да ви доведат до конфликт.

Внимавайте, особено у дома, за да не усложните взаимоотношенията с близките. Всички ще са много докачливи и чувствителни, не си създавайте допълнителни напрежения и у дома. Достатъчно ще са ви останалите дразнения извън семейството, с които трябва да се справяте.

Вечерта ще има благоприятни новини, които донякъде ще неутрализират трудните ситуации възникнали през деня.

За утре не си правете планове от 11-17 ч., защото Луната е без курс и няма да бъдат успешни предприетите действия.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел