11 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 8 часа сутринта Луната вече преминава в Козирог. До края на деня събитията ще се развиват бързо, настроението ще е приповдигнато и вдъхновено. Бързо ще възникват оригинални идеи и решения и още по-бързо ще могат да се приложат.

Проявете днес повече самоинициатива. Дори в почивният ден ще можете да направите нещо за своята кариера и бъдеще. Само не се вглеждайте в някакви мними липси и незнания, само се отпуснете и си представете състоянието, в което искате да пребивавате в бъдеще.

Късно вечерта в 22.47 ч. Меркурий преминава в Лъв до 29 август.  Словото ще е ярко, огнено, интелектуално издържано и много убедително. Ще има склонност и към излишно драматизиране и преекспониране. Усилията на разума ще са насочени изяло изява на индивидуалността.

Напомняне: На 11 август е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  12 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  12 август, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на     12 август   и ще излезете от поста на    13 август  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 07.51 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел