11 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Започваме седмицата настроени на велики дела и трансформации. Днес все още Луната е в Лъв.  Запазват се тенденциите, които споменахме вчера. Добре е да заемете своето място на житейската сцена и да докажете знанията и уменията си.

Денят ще е динамичен, но и леко напрегнат и дори нервозен поне до обяд. По-спокойната част на деня настава след 12 ч. нататък.

Рано сутринта в 5.11 ч. Меркурий преминава в Телец до 30 април. Вече словото и идеите придобиват по-реален характер и започват да се материализират.

Предстои ни време на промени. Всеки ден ще виждаме това, много са важни всички дни, които не предстоят през април.  Утре Юпитер и Нептун ще са в точен съвпад в 24-тия градус на Риби. Това е аспект на духовност, състрадание и религиозност. На вдъхновение и идеи, за които все още няма реални позиции за реализиране. Но в общата картина на месеца и на годината, на фона на всички останали напрежения, взаимодействието между Юптер и Нептун е един светъл лъч от позитивизъм и доброта. Очакваме слънчево затъмнение в края на този месец – на 30 април, което ще даде възможност за нов тласък и развитие. До тогава ще има много   знаци, които ще направляват към този нов предстоящ период.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.