11 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е последният ден от отиващия си лунен месец.

Това е 29-ти лунен ден, който носи доста тежка енергетика. Постарайте се днес да приключите с всички свои поети ангажименти, приключете с това, което сте започнали и което ви тежи. Не започвайте нищо ново, дори не го обмисляйте, не го и споделяйте.

Обърнете внимание как се чувствате в този ден, това е много показателно състояние. Защото така ще разберете дали сте взимали достатъчно верни решения и дали са били правилни постъпките ви. Ако се почувствате унили, без сили, без радост в душата, това означава, че сте правили много компромиси и сте потъпквали своите вътрешни потребности, не сте били достатъчно смели и честни да заявите позицията си. Възможно е дори да сте взели и грешни решения.

Не се доверявайте на никой, който днес се опитва да ви примами с щедри предложения и обещания. Това, което ви предлага – най-вероятно е манипулация и измама и то няма да се реализира. Избягвайте и новите запознанства в този ден, защото тези, които се появяват в този ден носят енергията на изкушението и може да ви поведат по грешен път. Това са и хора, носещи много тежка карма, в която искат и вас да въвлекат. С една дума, този ден е като вододел между светлината и тъмнината, но днес определено се активират тъмните сили.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел