11 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни динамичен, емоционален и трансформационен ден. Промените, която е трябвало да направите, но все не сте се осмелявали и сте отлагали, вече ще се активира, самостоятелно и спонтанно.

Активирането на този процес ще се дължи на точния напрегнат аспект днес между Слънцето и Плутон. Не отлагайте и не се страхувайте, благодарение на подобни влияния човек може да преодолее  еднообразието и да премине на по-добра жизнена линия.

Важните процеси, които ще се задвижат днес и които няма да са окончателни, заради ретроградния Меркурий. След 15 април част от условията ще се променят и то към по-добро.

Денят е активен само до 18 ч, след това вече Луната е без курс почти до 22 ч., не предприемайте нищо важно в този период и не взимайте решения.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 17:56-21:41 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!