11 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес 12.59 ч. настъпва новолуние и слънчево затъмнение в 19 °Лъв. Добрата новина е, че за разлика от предходните затъмнения тази година сега аспектите не са чак толкова напрегнати. Характерното е, че затъмнението настъпва в период на ретрограден Меркурий. Това означава, че има възможност да се заложат нови програми, проекти, творчески идеи, които вече са били веднъж споменавани и обсъждани в миналото. Възможно е да отново да се появят стари ваши партньори и познати, с които да започнете нова житейска тема, нов етап. Това затъмнение ще повлияе по-осезателно на зодиакалните знаци – Лъв, Водолей, Телец и Скорпион. Както винаги, затъмненията действат на всички хора, но по-силно ще го усетят тези, които  имат асцендент или  планети в посочените знаци.

Днес, след като настъпи в 13 ч. новолунието и затъмнението, Луната вече губи своите аспекти до края на деня, т.е. Луната ще е без курс. Който има стабилна духовна практика и умее добре да се концентрира, може да си напише желанията по  новолунието в Лъв до края на деня. Останалите може да си напишат желанията и утре.

Повече за новолуние в Лъв може да прочетете ТУК

ВНИМАНИЕ, ЛУННА ДИЕТА!

Заради затъмнението и новолунието  е добре да преминете на диета, премахнете всички животински продукти.  Който може да издържи само на течности, да го направи, препоръчително е. Започваме  на 11 август от 5 ч. сутринта до 6 ч. на 12 август.

Повече за лунната диета прочетете ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ от 26 юли до 19 август 2018

ВАЖНО! От 26 юли до 19 август 2018 г.  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 26 юни до 27 август.

Повече за това може да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!