10 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е във Водолей. Добрата новина е, че днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект и това ще активизира имунната система, ще повиши тонуса.

Остават в сила тенденциите от вчера, но вече трябва много да се внимава да не се попадне в двойствени ситуации.

Има опасност да се създадат неясни, заблуждаващи, подвеждащи казуси. Не се предоверявайте, не бързайте да взимате решение, действайте предпазливо.

Утре Слънцето и Нептун ще са в напрегнат аспект, който силно замъглява преценките. Ще липсва и амбиция, много подмолни ситуации ще се активизират. Очакванията може да се окажат силно завишени, внимавайте защото ще са много силни самозаблудите.

Обърнете внимание, че след 17.36 ч. Луната вече ще е без курс чак до утре на обяд до 12.33 ч. В този интервал много трябва да се внимава, да не се направи грешка.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  17.36 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел