10 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Дева. Рано сутринта от ще получите важни интуитивни прозрения

Продължават да са в сила всички предупреждения от вчера. Припомням, че не трябва да се избързва с крайни решения, особено касаещи взаимоотношенията в дома и семейството.

Не трябва да се избързва с големи сделки и инвестиции, защото е много силно влиянието на планетата Нептун. Това е планетата на илюзиите, на манипулациите и двойнствените ситуации.

Обърнете внимание и на здравето си в тези дни, особено ако се задържат течности в организма, има хипертония или захарен диабет. Може да се получат временни неразположения.

Това негово лице се разкрива само, когато аспектите са напрегнати, както е в момента.

Още един точен аспект има днес: В 18.29 ч. Слънцето е в опозиция на Юпитер. Може да възникнат сложности в служебните и лични контакти. Контролирайте самолюбието си, както и прекомерните амбиции.

Възможно е днес и утре да възникнат неочаквани юридически и административни разпоредби и съответно усложнения.

Обърнете внимание, че до 15 ч. трябва да сте свършили с всичко важно, после Луната е без курс. Ако нещо се случи след този час, не бързайте да се притеснявате, то на следващия ден няма да има вече никаква тежест.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 15.02 ч. – 24.00 ч.!!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел