10 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Добра новина, Луната е все още в Риби и е в хармоничен аспект със Слънцето.

В такива дни нараства жизнената енергия, засилва се имунитета, укрепва здравето, повишава се настроението. През целият ден ще сме под това благотворно въздействие.

В обедните часове от 12 до 15 ч. ще се засили интуицията, ще нарасне обаянието, силен интерес ще предизвиква всичко свързано с мистика, изкуство и лечение.

Но същевременно може да се замъглят преценките – внимавайте, особено ако боравите с пари и информация. Пазете се от лъжи и измами, не забравяйте, че докато Меркурий е ретрограден, зачестяват кражби или забравяне на личните вещи.

Внимавайте да не бъдете въвлечени в двойствени ситуации, избягвайте  манипулативните хора.

След 15 ч. до края на деня отново се възстановяват хармоничните аспекти, особено подходящо време да се възцари миролюбие в семейството и близкото обкръжение.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!