10 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня започва едва след 12.30 ч.

До тогава трябва да се с двойно повишено внимание и в никакъв случай да не се захващате с важна работа. Когато се насложат тези два фактора, ретрограден Меркурий с Луна без курс – обстановката става почти неуправляема. Всичко, което сте вършили в такъв период може да се окаже грешно или ненужно.

След 12.30 ч. се активират напрегнати аспекти. Луната вече ще е в Скорпион и това още повече ще засили контраста на преживяванията. Дори и малки задължения и необходимости ще изглеждат спешни и враждебни.

Затова се мобилизирайте и вършете всичко, което е спешно и което е свързано с преките ви задължения и отговорности. Ако го отложите днес и утре, то ще се преумножи, няма да ви стане по-леко. Просто – действайте. Отлагането на проблемите, при такава астро-обстановка, няма да ви донесе облекчение.

Особено внимателни бъдете в часовете  след 19 ч. до края на вечерта, защото тогава трудно ще се управляват конфликтите. Не ходете днес и утре на места, които не познавате и където има враждебни елементи.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 12.30 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв