10 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Вечерта в 21.11 ч.  настъпва  лунното затъмнение в 20° Рак, а в 21.22 ч. е точната фаза на пълнолунието. Луната символизира емоциите, постарайте се днес максимално да запазите спокойствие, не взимайте важни решения.

 Това лунно затъмнение се намира в напрегнат аспект с останалите планети. То е на южният лунен възел – затова ще стимулира завършване на предходни периоди и цикли.

Лунното затъмнение в Рак ще донесе изменение в семейните отношения и с теми  свързани с работата и професионалната реализация. Очаквайте сериозни реконструкции в дома или работата, както в буквален, така и в преносен смисъл. Не се изненадвайте, като видите спонтанните промени. Може да облекчите този процес, ако допуснете тези изменения, не се съпротивлявате. Отървете се от старото и ненужното. Ако в следващите дни до 14 януари включително направите генерално прочистване на дома и офиса и освободите от залежали вещи, ще усетите съвършено нова позитивна енергия.

Умишлено се въздържам от по-подробен анализ на обществено-политическите проявления от това затъмнение, както и от съвпада на Плутон и Сатурн в неделя на 12 януари. Някои от проявленията на тези аспекти вече виждаме. Много негативни мнения ще прочетете по интернет, препоръчвам ви да си спестите част от този негативизъм. Не се включвайте в този енергиен агрегор.

Не се притеснявайте от затъмненията, те може да донесат някои напрежения и загуби в материалния свят, но в духовното измерение, ни помагат да преодолеем стари модели на поведение и да стартираме нови програми в живота си. Това е чудесно време за нашето саморазвитие.

Вечерта точно преди пълнолунието Слънцето е в точен съвпад с Меркурий, това още повече ще усили нашите възприятия и ще създаде допълнително напрежение на нервната система.

Избягвайте негативните емоции, не консумирайте месо и алкохол, не гледайте филми с насилие. Не се взирайте в небето, по възможност недейте да излизате вечерта навън.

Допълнителни напътствия при затъмнение може да прочетете ТУК

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

Започваме лунната диета от сутринта на 10 януари до 6 ч. сутринта на 11 януари.

Повече за лунната диета прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел