10 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В събота имаме две важни астрологични събития:

Рано сутринта в 6.33 ч. Меркурий вече тръгва  в ретроградно движение до 2 октомври. Той сменя своя знак по време на ретроградното си движение и от Везни, навлиза обратно в Дева на 23 септември. Този факт е много специфичен, означава че всички планове и решения взети до този момент, особено в ретроградната фаза на Меркурий, ще бъдат отменени и ще претърпят основна промяна. Казано хумористично от днес до началото на октомври настава известен информационен хаос, никой никого за нищо не слуша или вечно някой не е готов  с това, което трябва да свърши. Спокойно, не е чак толкова драматично, ще се справим с това циклично предизвикателство на Меркурий. То се повтаря на всеки три месеца.

  • ПЪЛНОЛУНИЕ В  18 ° Риби, то настъпва в 13 ч. Възможно е  да се чувствате емоционално нестабилни. Засилват се емоциите, въображението и интуицията. Трябва да се положат усилия, за да се задържи адекватна връзка с реалността.

Избягвайте днес алкохола, не злоупотребявайте с лекарства и успокоителни, защото всичко ще има двойно по-голямо въздействие от обикновено. Това пълнолуние може да извади на повърхността някои тайни, затова внимавайте каква информация подавате за себе си.

Пълнолунието в Риби е в съвпад с Нептун и в напрегната конфигурация с Марс. Създава се възможност да осъзнаете какви вътрешни блокажи и комплекси ви пречат да се реализирате. Време е да осъзнаете какво е вашето реално вътрешно състояние, което създава реалността ви. Да диагностицирате своите илюзии и фантазии, които ви пречат да живеете хармонично.

 

ЛУННА ДИЕТА!

Днес е време и за изключително полезната Лунна Диета по пълнолуние! Непременно я приложете, за да изчистите тялото от токсини и да успокоите своята психика.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.