10 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Обърнете внимание, че рано сутринта денят започва с Луна без курс от 7.49 ч. до 9.06 ч., в този отрязък от време бъдете особено фокусирани.

След 9 ч. Луната вече навлиза в Скорпион, веднага ще усетите нарастване на емоционалното напрежение. Предпазвайте се от скандали, вътрешни кризиси и наранявания. Тази Луна често предизвиква силни преживявания и терзания. Дръжте си емоциите под контрол.

Постарайте се максимално организирано и прилежно да действате днес, за да не привличате критики и забележки. Изисквания от околните ще нарастват с напредване на деня, веднага ще си проличават пропуските и слабите места.

Възможно е самите вие да проявявате към себе си безжалостна критика и да прилагате високи изисквания, но това е природата на Скорпиона. В дните на Луна в Скорпион, често се захващаме с най-трудните и провокативни въпроси, добрата новина е, че след това се чувстваме много по-силни и уверени, след като сме положили усилия да се справим с проблемите.

Вечерта след 18 ч. е добре да преустановите с тази практика – умишлено да се натоварвате с разрешаването на належащи задачи, защото може да се натъкнете на трудности, откази и ограничения. Вечерта енергията ще е слаба, отделете време за почивка и си позволете поне едно нещо, което лично вие предпочитате и то ви прави щастливи.

Късно вечерта, сякаш за да затвърди скорпионската тематика и Венера преминава в Скорпион в 23.40 ч. до 7 октомври. Това е некомфортно място за Венера, емоциите стават много интензивни, нараства ревността и желанието за обсебване и контрол, все грешни подходи, които могат да разрушат любовта. Затова бъдете особено внимателни в този период. Вече веднъж предупредих, но сега отново припомням, особено напрегнати дни в областта на любовта и връзките ще са 16, 17, 22 и 23 септември.

Повече за Венера в Скорпион може да прочетете ТУК

Който иска може да проведе ритуал по посрещането на Венера в нов зодиакален знак, за да активизира енергиите на любовта и парите и да омилостиви 😊 ) Венера. Когато тя е в Скорпион, това ще е доста необходимо. Проведете тази активация на 11 септември, или още на 10 септември след 23.40 ч.

Повече за този ритуал прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 07.49 ч. – 09.06 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел