10 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес започва ретроградното движение на Марс в Овен до 14 ноември. В този знак, той е бил ретрограден точно преди 32 години, през 1988 г.

Днес тази планета е в специфично стационарно-ретроградно положение, така че ако изпитвате силно вътрешно напрежение, ако сте гневни на някого или на нещо, без да можете пряко да го изразите – да знаете, че това е влиянието на Марс.

Марс изразява  агресия, конкуренция, нападение, ярост. Сега тези енергии ще ни атакуват отвън и ще събуждат насъбрана и складирана вътрешна агресия и напрежения.

Внимателно трябва да се избягват конфликтните теми, защото никой не може да предвиди, как би се развила подобна ситуация. Може да се отключи неочаквана агресия.

В периодът на ретрограден Марс, може да се появят съперници и конкуренти от миналото, бъдете готови и за подобни провокации.

Слънцето и Луната са в напрегнат аспект днес, който ще затормозява отношенията в семейството и между мъжете и жените, ще имате усещането, че говорите на различни езици.

След 14 ч. до 18 ч. да се избягват преценките и взимането на решения, защото ще са твърде нереалистични.

Внимавайте и с храни и алкохол, хранете се само на проверени места, има опасност от натравяне.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел