10 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни особен ден, в който трябва да сме много осъзнати.

Луната вече е във Водолей и до 13 ч. е в напрегнат аспект с Уран. Много ще е нисък прагът на раздразнителност. Дребни житейски проблеми лесно ще ви изваждат от релси. Затова не се задълбочавайте в тях.

Днес е и точната опозиция на Слънцето и Нептун в 18-тия градус на Дева. Това е ключов аспект за месеца, неговото влияние ще продължи до 15 септември. Този аспект ще забави деловата активност, ако сега се чувствате зациклили на дадена тема и нещата не се развиват в очакваната посока, не се отказвайте.

Най-важното по този аспект: не се предоверявайте, но и не задълбавайте в болезнени емоционални теми. Нептун е планетата на илюзиите, много трудно ще може да прецените дадена ситуация.

Освен в лични отношения, може да има усложнения и на тема бизнес и финанси, не избързвайте с големи сделки и инвестиции. Изчакайте да съберете максимум информация, подкрепа и сигурност.

След 16 септември постепенно събитията ще дойдат на фокус и ще видите вярната посока.

Колкото и да са неясни и илюзорни днес настроенията, все пак се постарайте да свършите по-спешните неща, защото в сряда на 11 септември и в четвъртък до обяд ще имаме много продължително време на Луна без курс.

Напомняне: На 10 септември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 11 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  11 септември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   11 септември  и ще излезете от поста на   12 септември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 00.25 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв