10 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Понеделник продължава възторжената тема на пълнолунието в Овен, всъщност днес особено до обяд ще бъде най-силната част от пълнолунието. Затова е добре да си съблюдавате лунната диета, за да е чисто и спокойно съзнанието.

Много от назрелите до момента ситуации вече ще започнат да се проявяват. Нещата ще могат вече да се видят и анализират от всички посоки, решенията на въпросите вече ще са постижими.

Най-хубавата част на деня е от сутринта до 15 ч. Всичко ще се развива бързо, динамично и удовлетворително.

От 15 до 17 ч. ще се наложи да се занимавате с неща, които ще изискват повече усиля.

След 17 ч. Луната вече е без курс до края на деня, затова непременно избягвайте важни срещи и разговори, защото няма да дадат добри резултати.

Въздържайте се днес да плащате големи суми, не сключвайте сделки, не започвайте нова работа и не теглете кредити, защото е ден БЕЗ богатство.

Особено след 17 ч. гледайте да не давате пари в заем, не харчете безразборно големи суми. Големината на сумите всеки определя за себе си, за едни това е 100 лв, за други 1000 лв. Разбира се, тези съвети е добре да се спазват, но без излишен фанатизъм и драматизъм, без затормозяване. Не е нужно да се стига до там, че да не смеете да си купите хляб и бензин.

Следващата такава дата на ден без богатство е на 12 октомври, бъдете подготвени.

ЛУНА БЕЗ КУРС17.02 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.