10 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ни очаква доста по-позитивен и хармоничен ден в сравнение с последните два дни и половина. Спокойно ще може да си отдъхнете от всички спешни и напрегнати ситуации.

Ще изчезне и необяснимото мрачно и депресивно настроение, а здравето започва видимо да се подобрява.

Луната вече е в Стрелец, настава време за по-приятни и оптимистични мисли.

Добрата новина е, че днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който ще повишава имунитета и ще създава по-приятна среда за общуване.

Главният аспект за деня е съвпада на Меркурий и Марс в 17-тия градус на Везни.

Това е отличен аспект за рекламни агенти, мениджъри и всички, които работят със словото и трябва да са убедителни и вдъхновяващи околните. Този аспект ни помага да вземаме бързи решения, да работим и мислим бързо, полезен е при обучение и усвояване на нови знания.

Другото проявление на този аспект е конфликтност и напрежение в общуването, дори да нямате намерение да се скарате с някого е възможно да се появят искри на напрежение. Не се поддавайте на провокации. Влиянието на този аспект ще продължи до 13 октомври.

За понеделник не правете почти никакви планове, защото цял ден Луната ще е без курс и нищо от предвиденото няма да донесе очакваните резултати.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел