10 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В този съботен ден бъдете много внимателни във взаимоотношенията, най-вече у дома и с близките. Все още ще има отглас от вчерашната напрегната обстановка, която ще се разгръща и ще носи негативи и днес.

Луната все още е в Рак, днес аспектите са напрегнати, всички ще проявят своите капризи, страхове и депресивни състояния.

Колкото се може стойте по-встрани от задълбочени разговори и обсъждания на битова или финансова тема. Движете се повече, не се задържайте на едно място, за да разсеете негативните настроения.

От сутринта до 14.30 ч.  може да възникнат спорове, конфликти, дразнимост от различни ситуации. За да избегнете тези състояние се препоръчва работа или спорт, така ще се разреди по най-правилен начин напрегната енергия.

След 14.30 ч. може да се усети спад в тонуса, да настъпи бърза умора, не се натоварвайте, почивайте си. Погрижете се за здравето си, витамини, здравословна храна, разходка на чист въздух, приятни занимания, всичко това ще внесе хармония не само у вас, но и в околните.

Обърнете внимание, че след 19 ч. Луната вече е без курс, затова не се препоръчва да се предприемат важни стъпки, срещи или разговори, нищо от изброеното няма да донесе удовлетворение и добър краен резултат.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  19.04 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел