10 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Риби и до края на деня е в хармонични аспекти. Очаква ни добър, продуктивен ден. До утре на обяд може да се възползвате и да свършите това, което не сте успели от началото на седмицата.

Особено добри ще са срещите и комуникациите в часовете от 13-16 ч., защото тогава има хубави звездни енергии и тенденции.

След 18 ч. до края на деня не трябва да допускате меланхолични настроение, не се потапяйте в спомени, анализи и самосъжаления, това много ще снижи тонуса и имунната ви система, която силно се влияе от психичните преживявания.

Вечерта е важен интервалът от 19-21 ч., защото ще успеете да намерите практични и полезни разрешения на заплетени ситуации. Всичко, което става в тези часове, ще ви даде много добра перспектива в бъдеще.

За утре правете планове само до 13 ч., защото след това отново времето ще бъде крайно неефективно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв