10 ОКТОМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни напрегнат и динамичен ден с Луна в Скорпион, която още повече ще засилва краските на необходимости  и зависимости.

Денят не е подходящ за ходене по институции, оформяне на документи, подписване на договори и преговори. Ако все пак се налага, много трябва да се внимава, защото бързо може да възникнат конфликти, а договореното след кратко време няма да е в сила.

Рано сутринта и Меркурий преминава в Скорпион до 31 октомври. Мисълта става аналитична, интуитивна, речта интелигентна, точна, аргументирана, но и осъдителна и саркастична, много  трябва да се внимава, защото повечето хора много се обиждат и нараняват от резките скорпионски анализи и изказвания.

Днес и утре още повече се изисква внимание, защото Меркурий е в напрегнат аспект с Уран – това може да доведе до скандали, недоразумения, дори прекратяване на отношенията. Този аспект ще е точен вечерта в 20.36 ч. – затова не е добра идея да си насрочвате срещи и разговори точно тогава.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!