10 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Така както предходните дни бяха характерни със скандали, напрежения и разправии, така следващите два четвъртък и петък, ще са дните на мълчанието, дистанцирани и хладни отношения.

Меркурий е в конфликтен аспект със Сатурн в 9.52 ч. Ще се наложи да се положат много повече усилия от предвиденото. Комуникацията и кореспонденцията ще е трудна. Тези, от които очаквате отговори ще мълчат или нарочно ще забавят процеса. Може да усетите масова проява на песимизъм, егоизъм и недоверие

Поне има и добра новина! Венера и Нептун днес са в хармоничен точен аспект в 14.31 ч. Това е глътка въздух в напрегнатите дни. Там където има истински хармонични отношения ще си проличи на този аспект. Възможно е да идеализирате прекалено партньора, но в конкретния случай, това ще е положително, за да не потънете изцяло в ежедневието и грижите.

Този аспект чудесно ще се отрази днес и в следващите дни на всички, които са с творчески професии и хобита.

Утре и Слънцето ще бъде в конфликтен аспект със Сатурн.

В тези два дни е от особена важност да се спазва субординацията, закона, да се уважават авторитетите. У мнозина това ще предизвика вълна от съпротива и протест. Но, колкото повече се съпротивлявате, толкова по-трудно ще става, примката се затяга. Формулата е да се адаптирате, да успеете елегантно да избегнете ситуацията, не директно да се конфронтирате.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.