10 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


За днес и утре се въоръжете с търпение и мъдрост. Не се отказвайте от своите желания и намерения, дори и да се осуетят събитията. Може временно да има задържане, неразбиране, конфликти или други трудности, но това съвсем не означава, че не се движите в правилната посока.

Днес Меркурий е в съвпад с Марс и в напрегнат аспект към Сатурн. Това са тенденции, които говорят за струпване на много работа и отговорности, които в повечето случаи не са желани и харесвани. Ще се наложи с някои неща временно да се примирите и да ги приемете.

Много добре се отработват подобни аспекти с… работа и постоянство. Скандалите, обсъждането на висок тон и постоянното изказване на недоволство изобщо не ви върши работа. Само ще си загубите времето и енергията, а може и депресия да си докарате в последствие. Всички тези трудности идват, за да ни направят по-силни и адаптивни в бъдеще, всичко има своя висш смисъл.

В общуването може да се появи неразбиране, хладно отношение, дистанция и/или осъдителност и агресивност.

Утре очакваме и точен конфликтен аспект на Марс и Сатурн. Влиянието на тези нехармонични аспекти ще продължи до 14 ноември. Затова отложете всякакви срещи и преговори, внимавайте с началници, авторитетни личности, законови структури и институции. Не влизайте в конфликт с тях, точно сега не е време да спорите с началника или да искате повишение на заплатата или по-добър пост.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел