10 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната в Дева ще ни настройва на делова вълна. Дори и работата, която изисква много труд и внимание и до момента ви е била досадна, сега ще се върши с по-голяма лекота и дори мъдро примирение.

Денят е продуктивен, много силно ще се проявява интуицията. Обръщайте внимание на всяка уж „случайно“ преминала мисъл и предупреждение. Ако изпитате дадено съмнение или колебание, непременно направете допълнително проучване или изчакайте да постъпи още информация, преди да предприемете нещо.

Днес и в следващите 3-4 дни ще нараства творческото вдъхновение и желание за съзидание в това направление, ще се отвори сърцето за повече добрина, състрадание и взаимопомощ.

Внимателно проследявайте вечерните часове след 20 ч. до края на деня, защото може да постъпи изкушаваща и лъжовна информация. Не вярвайте на всичко, което чуете и прочетете. Не взимайте важни решения. Оставете за утре, утрото винаги и по-мъдро от вечерта.

Напомняне: На 11 ноември  е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 12 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 12 ноември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 12 ноември и ще излезете от поста на 13 ноември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв