10 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят ще е напрегнат до 12 ч., може да се изпитва лека нервност и неспокойствие. Обърнете сериозно внимание от какво са породени. Вероятно това са множество дребни и малко по-едри задачи и намерения, които дълго сте отлагали и вече са се превърнали в непреодолима планина.

Днес, както и в следващите дни имаме възможността да ги преодолеем успешно. Характерът на самото време ни подпомага.

Не пропускайте тези ценни дни до 20 ноември включително, възползвайте се максимално от тяхната прочистваща и същевременно съзидателна сила.

Напомням, че ни предстои пълнолуние във вторник. До тогава много ясно ще се вижда и осъзнава всичко, което трябва да направим за себе си и своето развитие.

До 16 ч. може успешно да се справите поне с една такава задача. Започнете първо с тази, която е най-близко до вас в преносен и буквален смисъл. Обърнете внимание на дома или офиса, на пространството, което обитавате достатъчно дълго.

След 16 ч. Луната вече ще е без курс до края на деня. Ако ще пътувате – бъдете много внимателни на пътя, дори и да използвате масов транспорт. Пазете пари и вещи.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16.01 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!