10 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Запазват се всички благоприятни тенденции от вчера. В това число и  препоръките по хармоничния аспект на Венера и Марс, денят е подходящ за общуване и приятелски срещи.

До края на деня Венера и Луната са в хармоничен аспект. Подходящо време за подобряване на взаимоотношенията и творчески занимания.

Днес и утре са силни, енергийни дни, в които ще има силен импулс към промяна. Ще осъзнаете какви са истинските ви желания и ще можете поне една важна крачка да направите в това направление. Записвайте си идеите и желанията, не се разконцентрирайте с дребни неща. Още в понеделник, ще може да направите важни крачки в своето развитие и кариера.

Който е ранобуден, интуитивен  и наблюдателен, да следи за важни знаци и информация още от 5 часа сутринта.

Особено силни ще са посланията за тези, които  се занимават с духовни и енергийни практики.

 Ще привлече много важни прозрения, идеи и напътствия, които ще се в сила в следващата година. До обяд бъдете наблюдателни, следете и анализирайте.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!