10 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е във Водолей и до края на деня е в хармоничен аспект с планетата на късмета и успеха – Юпитер.

Днес можете да се концентрирате върху належащите си задачи, които можете да финализирате, денят ще е продуктивен. Но, вече добре трябва да обмисляте своите действия, защото се появява много ярка тенденция на небето, която може да изкриви възприятията, да създаде илюзии и заблуди.

Внимавайте да не си правите големи планове за утре – 11 март, защото почти цял ден Луната ще е без курс, времето ще е ефективно едва след 16.45 ч.

От днес до края на седмицата темата на небето става изцяло управлявана от планетата Нептун, която управлява зодия Риби.

В четвъртък на 11 март, очакваме съвпад на Нептун със Слънце в 21° на Риби, в събота на 13 март очакваме новолуние в Риби, а в неделя на 14 март Венера е в съвпад с Нептун също в 21° на Риби.

Това ще се окаже приятен и интересен период за тези, които имат хармонично взаимодействие в личните си хороскопи, защото се засилва интуицията, активизират се творческите процеси и идеи.

Но все пак, дори и да имате добри аспекти с Нептун, с него трябва много да се внимава, защото управлява и илюзиите. Може да се активизират двойнствени връзки, нееднозначни ситуации, може да попаднете на изкусни измамници и манипулатори.

Затова обявете код: „Осъзнатост“ и внимателно подхождайте към всичко. Особено ако става въпрос за любов и взаимоотношения, както и за пари, бизнес и инвестиции. Не прибързвайте и не се доверявайте. Едва след 15 март ще има по-добра и по-трезва преценка след омаята, заблудата, фантазиите, нереалистичните очаквания и представи, които активира Нептун.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел