10 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес след 14.43 ч. започва вече ретроградната фаза на Меркурий до 3 юни. Луната вече е в Дева и това веднага ще си проличи от огромното количество работа и задължения, които ще се струпат изведнъж.

В този ден проявлението на Меркурий ще може да се види доста отчетливо. Вероятни са проблеми по транспорта, задръстване, просрочено разписание, проблеми с техника, забавени и отложени срещи, трудности и объркване по оформяне на документи.

Ако пътувате в периода на ретрограден Меркурий да се внимава с билети, документи и пари.

Сега Меркурий се намира в 5° на Близнаци. В своето движение назад, той ще върне отново в Телец на 23 май. Едва от 13 юни. Когато Меркурий преминава и в друг знак в своето ретроградно движение отменя всички взети до момента решения и намерения. Затова е много важно да се стараете през периода на ретроградност от 10 май до 3 юни да не предприемате важни стъпки, защото ще се разколебаете, обстоятелствата коренно ще се променят и нищо от направеното няма да е стабилно.


ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни. Най-важното, което трябва да знаете за този период е, че не е добре да се започват нови неща, защото няма да са трайни.

Не купувайте техника и други големи, скъпи вещи, защото ще са дефектни или няма да ги ползвате.

Не е добър период за напускане или започване на нова работа.

Този период е много полезен, за да се върнете символично назад и да поправите пропуските и да довършите вече започнатото.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.