10 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица със силно намаляваща Луна в Телец. Във вторник късно вечерта в 22 ч. ще настъпи новолунието в Телец. До тогава не се изкушавайте да започвате нищо ново, защото няма да се развива продължително и устойчиво.

Избягвайте да споделяте намеренията си и не правете планове.

Денят е подходящ да приключите с работата, която дълго сте отлагали. Свършете днес това, от което искате завинаги да се отървете.

Днес и утре до вечерта е подходящо време за финализиране на поети задължения, предаване да проекти, писмени отчети, анализи.
Намерете време в тези два дни да почистите околното пространство, да се освободите от ненужни вещи и емоции.

Наблюдавайте какви хора се свързват с вас днес и утре, бъдете предпазливи, защото може да се опитат да ви изкушат и да се възползват от вас. Избягвайте да създавате преди новолуние нови връзки, те няма да са надеждни, а ще носят сериозен кармичен отпечатък.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв