10 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Обърнете внимание, че сутринта от 09.12 ч. – 12.40 ч.  има Луна без курс. В това време трябва да се внимава при шофиране и боравене с инструменти. По-добре не се захващайте с неща, в които не се чувствате уверени, не взимайте решения и не водете важни разговори.

След 13 ч. вече Луната ще е в Козирог и хубавите аспекти за деня ще се активират.

Днес Слънцето и Нептун са в точен хармоничен аспект  в 19.26 ч. – влиянието му ще бъде до 12 май. Благодарение на него ще се пробудят интуитивните и творчески способности.

В 17.37 ч. Меркурий и Юпитер също са в хармоничен аспект,  влиянието му ще бъде до 12 май. Подходящо време за провеждане на разговори и преговори, за издателска дейност, обучение и търсене на информация, за установяване на важни контакти в това число и с чужбина. Трябва да се внимава да не се вземат много задачи, цели и отговорности наведнъж. Фокусирайте се в една цел, за да можете да постигнете повече. Прекалено оптимистичните обещания и планове, може да се окажат нереалистични. Вземайте поетапно новите решения. Вървете с малки, премерени стъпки и няма да сгрешите.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  09.12 ч. – 12.40 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел