10 МАЙ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Характерен ден ни очаква. До 16.15 ч. Луната все още ще е в зодия Рак, но ще бъде без курс. През това време внимателно подхождайте към своята работа и отговорности. Внимавайте да не подавате документи, да не ходите по институции и да не предавате важни справки в периода на Луна без курс. Може сериозно да си объркате преписките или те да попаднат не там където трябва.

Особено чувствителни ще са темите за дом, деца, семейство и родители. Не пренебрегвайте своите отговорности, внимателно се вслушвайте в молбите и желанията на близките. Проявете максимално търпение и състрадание. В повечето случаи от вас ще се изисква не толкова да направите нещо, колкото да ги изслушате и да им по съчувствате.

След 16.15 ч. Луната вече преминава в Лъв, но до края на деня ще е в напрегнат аспект с Уран. Ще се наложи да изтърпите нечии капризи и нерви. Не влизайте в директни конфликти. Добрата новина е, че поне след този час до края на деня много бързо може да си свършите това, което сутринта не е могло да се реализира.

Утре ни очаква хубав ден, спокойно може да си направите планове и да си организирате важни срещи.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:00-16:15!!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!