10 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни продуктивен ден с Луна в Риби. До 13.30 ч. концентрацията и волята ще се отдават по-трудно, внимателно да се борави с информация и цифри, проверявайте направеното и не се предоверявайте.

Аспектите за деня са хармонични, като по-успешната и продуктивна част ще е след 13.30 ч. Вечерта след 18 ч. не позволявайте дребни неуредици да ви влошат настроението. Жените ще са по-обидчиви и придирчиви от обикновено в този интервал.

Постарайте се да си  фокусирате максимално вниманието и да свършите повечето си  работата и ангажименти днес и утре до 12 ч. Защото утре след 12 ч. Луната е без курс, а в събота и неделя са конфликтни аспектите и не подхождат за общуване, обсъждане, споразумения и пътувания.

Напомняне: На 11 май е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 12 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   12 май , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на   12 май   и ще излезете от поста на   13 май след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!