10 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Очаква ни приятен, успешен и продуктивен ден. Днес Слънцето и Луната са в  хармоничен аспект, който ще ни създаде настроение и ще засили имунната защита. Този аспект създава хармонично общуване между мъжкото и женското начало,  ще има допълване и разбирателство.

Денят е и с благоприятна финансова активност, постарайте се да се възползвате.

От днес до края на седмицата акцент ще има върху взаимоотношенията. Отсега Венера и Уран са в съвпад, който ще е точен в неделя, те се срещат в 17-тия градус на Телец. От една страна той дава възможност да се освободите от някои емоционални ситуации, да придобиете самостоятелност. В тези дни може да привлечете интересни и нестандартни личности, но много внимавайте да не започнете сериозна връзка. Започната на такъв аспект приятелска или любовна връзка няма да бъде стабилна. Най-неприятното проявление на Венера -Уран е внезапни обрати, скандали, разочарования и загуби. Затова бъдете подготвени и не провокирайте отношенията си.

Добре е да свършите днес максимално количество работа, да не отлагате за събота или неделя ангажименти, защото Луната ще бъде в Скорпион, а това винаги е доста интензивно и напрегнато време.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.