10 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 13.54 ч ч. настъпва новолуние, а малко по-рано в 13.42 ч. е точната фаза на слънчевото затъмнение в 20-тия градус на Близнаци. Слънцето и Луната се намират в един и същи градус, в пълен съвпад, Луната се „разтваря“ в лъчите на Слънцето. В близост се намира Северният Лунен възел – това не е реално планетно тяло, а енергийна точка където се пресича пътят на Слънцето – еклиптиката и пътят на Луната. Северният лунен възел се свързва с развитието, пътя ни в бъдещето и дхармата – предназначението.

Точно затова затъмнението винаги дава шанс за ново начало на дадена тема в живота ни, която ще се развива в следващите 18.5 години. На затъмнение се случват и някои неочаквани събития, винаги има една скрита съставляваща, която носи изненади, както добри, така и напрегнати.

Всяко затъмнение носи известен повратен момент в живота ни. За някои по-видимо, за други не. Всичко зависи от личния ви хороскоп и от това къде точно там се случва затъмнението и какви аспекти сключва.

Затъмненията са важна житейска стрелка, която ще ви покаже в каква посока да тръгнете и какви промени трябва да предприемете.

Само не избързвайте с новите начинания преди да е приключил ретроградният ход на Меркурий, преди 23-ти не взимайте прибързани решения, защото след това може да се разколебаете.

Слънчевото затъмнение в Близнаци, ще даде старт на обучението, комуникациите, творческите проекти, търговията, общуването. Може да възникнат ситуации с родственици, съседи и хора от най-близкото ви обкръжение.

Възможно е да се възстановят стари курсове за обучение или да получите силен импулс да започнете обучение в нова сфера.

Всяка идея и информация постъпила днес и в следващите дни не трябва да бъде пренебрегвана, обмислете я.

Самата точка на затъмнението е в напрегнат аспект с Нептун, точно затова не трябва да се избързва и внимателно да се анализира всичко, защото може да се заблудите, Нептун управлява илюзиите и двойнствените, лъжовни ситуации.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 20.39 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв