10 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Добра новина! След 11.35 ч. ни очаква приятен и жизнерадостен ден с Луна в Стрелец и хубави аспекти.

Единствено трябва да се внимава от сутринта рано до 11.35 ч., защото все още ще има остатъчни напрегнати настроения и енергии от предходния ден. В този интервал времето е крайно неудовлетворително и неефективно, постарайте се да го преживеете максимално без конфликтно.

От обяд до края на деня ни очаква много по-свежа и жизнена енергетика, която ще допринесе за повишаване на настроението, укрепване на имунитета и по-добрата изява.

Общуването между двата пола ще бъде максимално хармонично, бързо ще се намират положителните допирни точки и лесно ще се стига до компромисно решение.

Може смело да си направите планове за понеделник, очаква ни хармоничен ден и хубаво начало на новата седмица!

Напомняне: На  10 юли  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)   11 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  11 юли, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на    11 юли и ще излезете от поста на   12 юли 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС07.34 ч. – 11.35 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.