10 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Новолунието в 18° 02´ на Рак настъпва рано, преди изгрев Слънце в 4.18 ч.

Това новолуние ще активизира семейната тематика, дом, родители, деца, родина, любов и грижа към децата и нашите близки, имоти, сигурност и уют – това ще са главните теми. Специално в този градус, в който се намира ще даде хубав импулс за промяна на програмата във връзките, за преподновяване на личните отношения. Това може да означава възобновяване и рестартиране на вече съществуващи отношения или поява на чисто нови партньорства.

Новолунието ще активира нашите фундаментални потребности, най-сетне ще можем да ги определим, да се задействаме в посока на тяхното удовлетворяване.

Днес също може да практикувате през целия ден до утре сутринта Лунна диета.

Днес и утре може да пишете своите желания. Новолунието представлява съвпад между Слънцето (символизира разум, осъзнатост, нашият Дух, проявата ни във физическия свят, творческото начало) и Луната (символизира душата, нашата психика и реакциите ни, възприемането на света), това е един своеобразен психически рестарт, ставаме по-фокусирани и осъзнати, затова можем да залагаме нови жизнени програми, има възможност да започнем нещо ново. Поради тази причина пишем желания и правим планове на всяко новолуние.

Повече за новолуние в Рак може да прочетете ТУК.

Ако все още не сте запознати с практиката на писане на желания, съвети може да намерите ТУК.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 19.10 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел