10 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Стрелец, подходящо време да се помисли за обучение, надграждане на вече придобити знания, заинтересувайте се за курсове и семинари. Колкото и ограничения да има в момента, все някъде положително нещо се случва, което може да бъде посетено и дистанционно. Помислете и как да запазите и активизирате своите международни контакти.

Меркурий и Сатурн днес са в съвпад в 3-тия градус на Водолей, това е време на отсяване на контактите. Негативните, неприемливите и отживелите връзки ще трябва да бъдат окончателно вече замразени, оставете ги в миналото. Меркурий символизира нашите приятели, хората с които ежедневно общуваме, дори и тези, с които общуваме по социалните мрежи без да ги познаваме. Направете си своеобразна „инвентаризация“ – пестете си времето, не го разпилявайте в ненужно общуване, което само отнема енергия от вас и изобщо не ви носи положителни емоции.

На този аспект може да има и неприятни разговори за неизплатени дългове и не отделено достатъчно внимание и грижа. До 13-ти януари включително има точно такива тенденции, подгответе се да ги издържите.

В общуването може да настъпи известно охлаждане и дистанция, това е нормално при такъв аспект не бързайте да преживявате и да се отчайвате.

Много показателни ще са вечерните часове от 18-20.30 ч., когато ще се ориентирате в каква посока ще се развиват събитията през следващата седмица.

Обърнете внимание, че вечерта след 20.30 ч. Луната вече ще е отново без курс чак до 15.30 ч. в понеделник.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 20.30 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв