10 ЯНУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес също ни очаква интензивен ден, защото силните аспекти, които бяха в понеделник и вторник ще продължават да се разгръщат.

Активираните теми и събития и те ще продължат да се развиват. Не трябва да си отслабвате вниманието и за секунда. Защото енергийте са много интензивни и най-малкото разконцентриране, може да ви доведе до неправилни решения.

Днес вече и Луната е в Скорпион, което още повече подсилва плутоновата енергетика.

Аспектите за деня са хармонични. Ще има достатъчно енергия и сили да се справите с всичко належащо.

Слънцето и Марс са в хармоничен аспект, който ще подпомогне презареждането на батериите ви. Това е и добро време за съставяне на планове и за активизиране на поизоставени проекти и задачи, за които не са ви достигали сили и мотивация.

Темата за любовта и личните отношения също  ще е много активна.  Ще протичат доста контрастни и силни събития. Постарайте се да спазвате някакъв баланс между желания и възможности. Изкушенията ще са големи, но и залога за бъдещето – също. С една дума, помислете дали сте готови за такива интензивни отношения, дали не се поддавате прекалено на страстта? Също да се внимава и за комбинацията 3 в 1 – Любов, бизнес и финанси, защото може да се окаже доста разрушителна и да влезете в „преразход“ както с емоциите, така и с парите. А, накрая, да се окаже, че това е било много висока летва или не е била изобщо вашата тема.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!