10 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни приятен, активен ден. Луната все още е в Стрелец и до обяд е в хармоничен аспект със Слънцето. Чудесно време за хармонизиране на отношенията, особено в семейството.

Следобяд се активира хармоничен аспект на Луната с Уран, който ще ни държи в приятен тонус и добро настроение.

Обърнете внимание, че след 18.38 ч. до края на деня Луната ще е без курс, не предприемайте важни стъпки, не си насрочвайте романтични или делови срещи- няма да сте удовлетворени.

Днес и утре се събужда с пълна сила темата за личните ни амиции и самоутвърждаване. Избягвайте да се сравнявате с другите, всеки има своя уникален път в живота. Внимавайте да не се захванете с неща, които ще се окажат, че не са ви по силите. Сляпото подражание и копиране в този момент ще ви изтощи и отклони от вашата собствена житейска програма. Ако се появи чувство на неудовлетвореност от постигнатото, спокойно и насаме със себе си обмислете бъдещи стъпки за промяна, които ще активирате в края на февруари.

Напомняне: На 11 февруари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 12 февруари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 12 февруари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на   12 февруари и ще излезете от поста на 13 февруари след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18:38-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!