10 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава да ни въвлича темата за любовта и връзките, днес може да стигнете до важни изводи, които да ви помогнат в избора на поведение.

Добрата новина е, че сега аспектите са благоприятни и приемането на нова линия на поведение, както и сближаване на позициите във взаимоотношенията ще става леко и ненатрапчиво.

Денят е благоприятен за такъв емоционален, своеобразен „ремонт“ на приятелски и любовни връзки, както и на бизнес-отношения. Положените усилия ще дадат добри резултати. Не отлагайте и не се „крийте“ от тези теми.

В обедните часове от 11 до 13 ч. ще има повече динамика и това може да доведе до сприхавост и прибързаност.

Вечерта след 17 ч. ще се наложи да проведете тези срещи и разговори, които ще доведат до изясняване на отношенията. Тогава ще се наложи да се вземат и дългосрочни решения.

Най-сетне дочакахме хубав аспект на Венера! Днес в 13.49 ч. тя е в хармоничен аспект с Плутон.

Днес и утре е благоприятно време за срещи, разговори и закрепване на отношенията. Може да се сформират и нови любовни и приятелски връзки.

Това е и много добър аспект за уреждане на бизнес, сделки и финансови въпроси. Очаквайте добри финансови постъпления за положени усилия до момента.

Напомняне: На 11 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 12 декември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 12 декември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 12 декември и ще излезете от поста на 13 декември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв